Drømmer du om at få en ny garage eller udestue? Måske en carport til en eller flere biler, værksted, udestue eller noget helt andet? Så kan vi hos Tegnestuen Winkel i Gredstedbro hjælpe dig.

-    Vi hjælper også gerne med mindre opgaver i form af garager og udestuer.

Tit og ofte skal der indhentes en byggetilladelse på sekundært byggeri, og alle bygningsreglementets regler og krav om f.eks. afstand og højde skal stadig overholdes.

FÅ EN FUNKTIONEL GARAGE ELLER UDESTUE 

Vi har mange års erfaring fra byggebranchen og tegnestuen, og kan derfor skabe professionelle og unikke løsninger, der passer netop til dine behov og ønsker samt husets design. 

For at få mest ud af din nye garage, udestue eller værksted, har vi altid fokus på, at det skal være funktionelt - så garagen eller udestuen er attraktiv i dag, men også i fremtiden. 

PRISER PÅ EN GARAGE ELLER NY UDESTUE

Vores pris afspejler heldigvis altid omfanget af opgavens størrelse. Vi finder altid en god løsning der passer til dit budget, så du skal ikke være bange for, at det vil vælte budgettet at få en arkitekt til at optegne din drømmegarage eller udestue!

Få et uforpligtende tilbud på din kommende garage eller udestue

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på, hvad det vil komme til at koste dig, at lade os stå for din nye garage eller udestue.

Uanset opgaven, så garanterer vi dig altid en god og fornuftig pris. Hvis du brænder inde med spørgsmål til garager og udestuer, priser eller vil du vide mere om, hvad vi ellers kan tilbyde dig, besvarer vi også gerne dine spørgsmål.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 28 92 05 23​ eller at sende os en mail til esge@tegnestuenwinkel.dk, du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular – vi er altid klar til at tage en snak med dig.