Trænger din bolig til nye forandringer? Eller har du behov for mere plads?

- Så kan det være, at en tilbygning til huset er den rette løsning for dig.

Når vi laver tilbygninger til huse, er det selvfølgelig ud fra dine ønsker. Når vi laver tilbygninger til huse, har vi fokus på, at den skal være funktionel og smart indrettet, og har en naturlig og pæn forlængelse af huset. 

Eksempler på tilbygninger til hus:

  • Ny afdeling til f.eks. forældre: soveværelse, walk-in og badeværelse
  • Ny afdeling til f.eks. børn: værelse(r), multirum, gang
  • Udnyttelse af 1. sal
  • Udnyttelse af f.eks. garage 

Mindsk risikoen for mulige udfordringer og misforståelser 

Hos Tegnestuen Winkel har vi 20 års erfaring i arkitekt- og byggebranchen. Det medfører at vi har stort kendskab til kravene som kommunen har når der skal laves en tilbygning til huse, vi har også kendskab til anskaffelse af den korrekte byggetilladelse. 

Derudover sørger vi for at tegne alle småting ind i tegningerne, for at du kan få en mere nøjagtig pris. Men også for at undgå eventuelle misforståelser og mulige udfordringer, når arbejdet med tilbygningen går i gang. 

Hvad koster en tilbygning til huse?

Prisen på en tilbygning til huse er meget individuel, alt efter hvad der skal laves, og hvor stort projektet skal være. 

Hvis tvivlen står mellem at skulle flytte eller få lavet en tilbygge til huset, bør du overveje værdien og kvaliteten ved ens nuværende grund. Har grunden en høj økonomisk værdi, og du er glad for at bo der, kan det som regel være en god idé, at lave en tilbygning fremfor at flytte. 

Overvejer du tilbygning til hus?

Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vejleder og rådgiver dig med ærlighed, og gør vores bedste for at hjælpe dig med dit tilbygningsprojekt. 
Kontakt os uforpligtende på tlf: 28 92 05 23​  eller udfyld vores kontaktformular. Du har også mulighed for at sende en mail til esge@tegnestuenwinkel.dk